Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

"Μαγικό" scrub κατά της κυτταρίτιδας

Είναι η εποχή της προσευχής και της νηστείας. Αν ακολουθείς αυτό το πρόγραμμα για θρησκευτικούς λόγους δεν μπορούμε να κάνουμε παρέμβαση, αν όμως στόχος σου είναι να εξολοθρεύσεις την κυτταρίτιδα από το μπούτι τότε ακολουθείς λάθος μέθοδο.

Scrub με καφέ. Το μείγμα θα το φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι και θα το εφαρμόζεις κάθε μέρα στα σημεία που χρειάζονται ένα χεράκι βοήθειας. 

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Συμβουλές για το "κάψιμο" από τον ήλιο

Αφού έκανες το μπανάκι σου και την ηλιοθεραπεία σου κατάλαβες -αργά πλέον- ότι κάηκες! Τι κάνεις τώρα που έγινες σαν αστακός? Ποια είναι όμως η καλύτερη αντιμετώπιση για εγκαύματα από τον ήλιο? Βρήκαμε τις αποτελεσματικότερες συμβουλές και σου τις προτείνουμε!

5+1 λάθη στο βούρτσισμα των δοντιών

Δεν πέφτετε ποτέ για ύπνο χωρίς να βουρτσίσετε τα δόντια σας. Και όμως, είναι πολύ πιθανό να διαπράττετε ένα (Ή και περισσότερα) από τα παρακάτω λάθη. Καιρός να τα διορθώσετε!

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Έτσι θα εξαφανίσετε τις παλιές ραγάδες από το σώμα σας


Οι ραγάδες στην κοιλιά ή τους γλουτούς ή και σε άλλα μέρη του σώματος είναι ακίνδυνες ιατρικά, αλλά είναι αντιαισθητικές.

Αν έχετε παλιές ραγάδες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απαλλαγείτε ποτέ από αυτές. Απλά χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να εξαφανιστούν.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Οδεύοντας προς την "ελεύθερη" αγορα


Μια εικόνα πολλές φορές ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Καθημερινά φτάνουν νέες καταγγελίες συναδέλφων με σκευάσματα που... «ετοιμάζονται» να φύγουν στα σούπερ μάρκετ και με τον Α ή Β τρόπο ανεβάζουν την τιμή τους.

Αυτός άλλωστε είναι ο σκοπός της φιλελεύθερης πολιτικής που και η σημερινή κυβέρνηση συνεχίζει να εκφράζει. Η απελευθέρωση των σημείων πώλησης ορισμένων φαρμάκων γίνεται για να...

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Όμορφα και ηγιή νύχια για το καλοκαίρι

Δεν υπάρχει καμία γυναίκα, αλλά και άνδρας που να μην θέλει να έχει όμορφα και υγιή νύχια. Καθημερινά τα χέρια μας και ειδικότερα τα νύχια μας ταλαιπωρούνται που διάφορες αναγκαίες εργασίες μέσα και έξω από το σπίτι, όπως χειρονακτικές εργασίες, καθάρισμα αντικειμένων, πλύσιμο πιάτων κ.τ.λ.  
Η κατάσταση αυτή μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στα νύχια μας, λόγο της έλλειψης των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών με αποτέλεσμα τα νύχια να σπάνε.
 
Διαβάστε πως μπορείτε να διατηρήσετε τα νύχια σας υγιή, γερά και όμορφα, αρκεί να τηρήσετε μερικές απλές και εύκολες συμβουλές: